Lifestyle Retreat

Det här är du!

 • Jag är redan yrkesverksam fotograf eller fotar mycket på hobbynivå. 
 • Jag önskar göra fler hemma-hosfotograferingar
 • Jag känner mig ibland osäker att fota inomhus
 • Hur gör jag när ett hem har lite ljus och små fönster?
 • Hur får jag familjer att se avslappnade ut?
 • Jag känner mig osäker kring hur jag bör lägga upp en lifestylefotografering
 • Vad ska jag göra om barnen trotsar?
 • Hur säljer jag in Lifestylefotografering till mina kunder?
 • Hur bygger jag upp en stark portfolio?

 

Placeholder Image
Jag vill boka!
Placeholder Image

Tove Larsson

Jag bokade in mig på Annas Lifestyle Retreat med en önskan och förhoppning om att få utveckla mina kunskaper i att fotografera familjer i deras hem, att lära mig förstå ljuset inomhus och att våga styra familjerna för att uppnå de bilder jag hade en vision om. Dessutom såg jag framemot att träffa andra fotografer med liknande förväntningar, att få utbyta erfarenheter och att under en helg riktigt få grotta ner mig i enbart fotograferande och företagande. Förväntningarna var därför höga, och de överträffades helt klart! Det blev en helg med så många nya insikter och kunskaper, en känsla av att vara på rätt spår och dessutom nya värdefulla kontakter. Det var inte bara en kurs, utan en helhet tack vare att Anna planerat det som en hel upplevelse från början till slut. Vi fick personlig hjälp och feedback och Anna delade öppet med sig av alla sina erfarenheter vilket är otroligt värdefullt. 

Placeholder Image

Linn Andersson, Linnsej

Alltså wow. Jag hade höga förväntningar innan, om än att jag försökte att inte ha det. Men det blev långt lååångt över mina förväntningar och så mycket mer än jag vågat hoppats på. Att lära mig mer från den eminenta Anna om hur hon jobbar och tänker kring det. Att själv försöka hitta mitt sätt och min stil i det hela. Men att jag skulle få allt det, och lite till, vågade jag inte drömma om. Anna delar verkligen med sig av hela sig själv och hennes sätt att arbeta. Hon går in på detaljer både kring skapandet och hur en kan göra lifestyle på sitt sätt. Hon pratar om allt från ljuset och omgivningen till olika sätt att dokumentera familjerna. En av de absolut bästa workshops jag någonsin investerat i. 

Placeholder Image

Ingrid Tjernström

Att boka lifestyle retreat hos Anna var en fantastiskt upplevelse som givit SÅ mycket ny inspiration, många lärorika stunder och väldigt roliga möten med andra underbara fotografer!! Det var verkligen över all förväntan och jag är SÅ tacksam över dessa dagar! Anna är så oerhört pedagogisk och hjälpsam. Alla dagar under retreatet var balanserade och välplanerade med en blandning av både roliga och lärorika praktiska och teoretiska inslag där Anna själv visade hur hon arbetade vilket uppskattas enormt. En väldigt rolig, avslappnad och härlig stämning genom allt på en vacker plats! Det har givit mig så mycket inspiration och konkreta verktyg hur jag skall utveckla lifestylefotograferingar vilket jag älskar. Några av årets roligaste dagar som jag ofta blickar tillbaka på och som har givit så mycket mer än vad jag kunde ana!! 

Placeholder Image

Emelie Nilsson, Saraemeliefotografi

Jag hade höga förväntningar, kanske till och med lite för höga förväntningar, på Annas Lifestyle Retreat. Men jag åkte hem efter helgen med alla dessa förväntningar uppfyllda. Anna är ett proffs ut i fingerspetsarna, både som fotograf och som instruktör. Det blandades teori med praktik så att vi verkligen kunde ta åt oss det Anna pratade om. Anna är otroligt generös med att dela med sig av sina erfarenheter och lärde ut massor av tips och trix. Det märktes att Anna lagt ner otroligt mycket tid på denna retreat och på oss deltagare. Anna är dessutom en underbar person och det blev inte bara en helg med fokus på foto utan även en helg som värmde själen. 

Placeholder Image

Sandra Lundberg, Lupinfoto

När jag först bokade workshopen gick jag hundra procent på Annas känsla och bildspråk. En genuinitet som föll mig i smaken. Jag hade rätt höga förväntningar på workshopen, men wow säger jag bara, att det skulle vara så givande och boostande trodde jag inte. Det var välplanerat, strukturerat med fingertoppskänsla. Anna var väldigt bjussig med sina erfarenheter och tips , det blev många ”aha” upplevelser. Jag gillade blandningen mellan lite praktiskt arbete varvat med föreläsning. Väldigt uppskattat! 

Behind the scenes från tidigare workshops

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Mia Modigh Westlund

Jag väntade i över ett år på att lyckas fånga en plats på Annas Lifestyle Retreat och när jag äntligen lyckades kan jag bara konstatera att den var värd all väntan! De här dagarna har gett mig så mycket verktyg och inspiration till att satsa än mer på Lifestylefotografering. Anna delade med sig frikostigt av all kunskap och erfarenhet och gav oss personlig feedback som varit otroligt givande och lärorikt! Att sedan få träffa fler andra fotografer med samma passion och få dela både kunskap och roliga upplevelser tillsammans har gett mig nya vänner i branschen. Jag är så tacksam för allt som Annas workshop gett mig och kan verkligen säga att det är den mest välinvesterade workshopen jag gått på!

Familjefotograf Anna Sandström

Det är jag som leder workshopen och är en av Sverige första Lifestyle familjefotografer.

När jag började erbjuda hemma-hosfotografering 2015 så var det nästan ingen som kände till denna genre och mitt mål idag är att sprida kunskap om Lifestylefotografering i hela Sverige. Både bland fotografer och familjer.

Genom att ha fotat i alla möjliga hem och familjekonstellationer har jag samlat på mig massor av erfarenheter att fota i all slags ljus och familjekaos. Jag har samlat alla mina tips och trix som jag har lärt mig de senaste sex åren för att du snabbare kan hitta rätt i din nya roll som Lifestylefotograf. 

Placeholder Image
Placeholder Image

Vad kommer du få lära dig?

 • Du får lära dig grunderna kring lifestylefotografering. Men målet med workshopen är att hitta din egen stil inom lifestylefotografering.
 • Du får lära dig olika slags ljus inomhus under både vinter- och sommarhalvåret. Så du slipper känna dig osäker på hur du hanterar det ständigt skiftande inomhusljuset. 
 • Du kommer få lära dig hur en vanlig lifestylefotografering går till hos mig. Hur jag förbereder mina kunder innan och hur jag får dem att vara "sig själva" under en fotografering.
 • Du får se mig fota två familjer live, hur jag kommunicerar med familjen under fotograferingen.
 • Nytt för i år är en mer porträttinspirerad fotografering i huset där vi kommer bo, där jag kommer gå igenom hur jag tänker kring poseringar i hemmet och hur jag använder inomhus ljus på bästa sätt.
 • Du får möjlighet att fota två olika familjer till din portfolio som du kan använda i din marknadsföring. 
 • Hur du använder dig av hemmet för att skapa unika och berättande bilder så familjerna väljer att köpa alla bilder.
 • Hur du säljer in Lifestylefotografering utan att "sälja" så att du kan ta mer betalt per bokad familj.

Hur kommer vi bo?

Förra året hittade jag det perfekta huset för både utbildningen och umgänge. Den slog verkligen alla rekord så jag har valt att boka huset i år igen. Eftersom det är en workshop inom hemmahosfotografering så finns väl inget mer passande än ett stort lyxigt hus! Under en hel helg kommer vi att bo och dela rum tillsammans i ett hus med fantastisk känsla. Här får vi möjlighet att verkligen lära känna varandra och diskutera allt som berör just hemmahosfotografering!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Litet, intimt och personligt

För att vi alla ska få tid för varandra har jag valt att hålla det litet och exklusivt till endast 6 deltagare. 

Placeholder Image

Efter workshopen kommer du har verktygen för 

⭐️ Hur du tolkar inomhusljuset så att du kan skapa vackra bilder både vinter och sommar 
⭐️ Hur du skapar ett galleri som berättar familjens unika berättelse som de kommer älska!
⭐️ Hur du använder hemmet i din komposition. Du kommer se hemmet med helt nya ögon när helgen är slut!
⭐️ Du kommer lära dig hur du genom poseringar kan skapa vackra och mer dynamiska bilder
⭐️ Du kommer veta exakt vad du behöver satsa på för att bygga upp en stark portfolio som du själv älskar

Allt detta ingår i kurspriset

 • 2 heldagarsutbildning inom Lifestylefotografering
 • 2 nätter i delad rum i ett stort lyxigt hus i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm.
 • All mat. Frukost, lunch, fika, middag, bubbel och vin. Alkoholfritt finns också.
 • Upphämtning och lämning vid Stockholms Centralstation både fredag och söndag
 • Två familjefotograferingar. En fotografering i huset där vi kommer bo där jag kommer visa hur jag tänker kring ljus och posering samt en fotografering hemma hos en riktig familj i deras hem.

I kurspriset ingår dessutom en

Personlig Portfolioreview

Jag kommer hjälpa dig se vad du behöver göra för att skapa en portfolio som du själv och dina kunder kommer att älska! Genom att skapa en stark portfolio som du själv kan stå för så kommer du kunna attrahera rätt kunder och därmed ta mer betalt. (Värde 2750:-)

Poseringsguide - Bonus för i år!

Som ett komplement till lördagens fotografering får du en poseringsguide för inomhusfotografering perfekt för din mobil. Levereras digitalt under workshopen. (Värde 750:-)

Pris 14900 kr ink. moms

(11920 kr exkl. moms)

 

Placeholder Image
Placeholder Image

Poseringsguide

⭐️ Levereras som pdf perfekt för din mobil
⭐️ Poseringsguide för familjefotografering i hemmet
⭐️ Hur man poserar familjer i hemmets olika rum
(Värde 750:-)

Portfolio review 

⭐️ Konkreta tips för hur du bygger upp en stark portfolio 
⭐️ En genomgång av ditt instagramkonto och/eller hemsida
⭐️ Personlig feedback på vad just du behöver göra för att skapa en portfolio som du själv älskar
(Värde 2750:-)

Placeholder Image
Placeholder Image

Vad som ingår i kursavgiften!

⭐️ 2 heldagarsutbildning inom Lifestylefotografering
⭐️ 2 nätter i delad rum i stort vackert hus i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm
⭐️ All mat. Frukost, lunch, middag och fika. Bubbel och vin samt alkhoholfritt.
⭐️ Upphämtning och lämning vid Stockholms Centralstation.
⭐️ 2 stylade familjefotograferingar där jag visar hur jag jobbar och interagera med familjer samt en möjlighet för dig att skapa bilder till din portfolio.
⭐️ Poseringsguide med mina tips hur man bygger upp poseringar i hemmet. 
⭐️ Porfolio review där jag går igenom ditt instagramkonto och hemsida för att ge dig konkreta tips hur du bygger upp en stark portfolio som du älskar.

Allmänna villkor

Din plats är säkrad när du fått ett mejl där jag bekräftar din bokning. I samband med detta får du en faktura på bokningsavgiften på 5000 kr ink moms som betalas inom 14 dagar. Du har 14 dagars ångerrätt från dagen din bokningsförfråga skickades in. Mejla din avbokning till [email protected]. Efter 14-dagars ångerrätt är din bokning bindande och bokninsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Hittar du en ersättare så får du hela kursavgiften (inkl bokningsavgift) återbetald. Jag hjälper till att leta ersättare. Resterande summa betalas senast vid kursstart den 3:e augusti 2021. 

Vid avbokning efter 14 dagars ångerrätt gäller endast vid sjukdom med läkarintyg . Då återbetalas allt förutom bokningsavgiften på 5000kr ink moms som ej är återbetalningar.

INSTÄLLD KURS
Vid för få deltagare och sjukdom har jag rätt att ställa in workshopen. Du som deltagare erhåller full återbetalning av redan betald kursavgift. Jag rekommenderar därför att du har ombokningsbara biljetter.

SPRIDNING AV UTBILDNINGSMATERIAL
Kopiering av utbildningsmaterial är ej tillåtet och får inte spridas eller säljas vidare.

WORKSHOPEN ÄR FULLBOKAD!

Fyll i formuläret nedan om du önskar vara med på reservlistan!

Vanliga frågor

Powered by Kajabi